CookTa

Karamellfagyi

2013. június 23. 18:35 - ko123la

Pofonegyszerűen, a hozzávalók ugyanazok, mint a vaníliafagyinál, azzal a különbséggel, hogy a cukor felét először karamellizálom,  mielőtt felöntöm a tejjel. Annyiban sokkal jobb lett, hogy ügyesebben hűtöttem, először vízfürdőben a kész fagyit, hogy hamarabb mehessen a hűtőbe, onnan pedig relatív hamar át tudtam tenni a mélyhűtőbe, így mire a gépbe ment, már kezdett megfagyni. Így gyorsan kész is lett a gépben, és az eddigiek közül ennek lett a legjobb állaga, egész krémesen szilárd lett.

Szólj hozzá!
Címkék: fagyi

A bejegyzés trackback címe:

https://cookta.blog.hu/api/trackback/id/tr785374702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása