A klasszikus, és tökéletesen bevált alappizzánk szombat délután, jókora késéssel kezdett készülni, most annyi variációval, hogy 10 dkg teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt is került bele.
Ahogy az éhes gyerekek elkezdtek gyűlni a konyhában, mindenki elkezdte rendelni a saját verzióit. Tök jó volt közösen elkészíteni, és ennyiféle variációt kóstolni egy sütésben. Mindhárom pizzát még két félre osztottuk, az összesen hat variáns, a tészta-pizzaszósz alapon túl:
1. Klasszikus margherita: bazsalikomlevelek, mozzarella
2. Kolbászos-kukoricás-mozzarellás
3. Kolbászos-kukoricás-bazsalikomos-sajtos (laktózmentes)
4. Hawaii: sonka, ananász, reszelt sajt
5. Kolbászos-kukoricás-mozzarellás-pepperónis
6. Sonkás-kukoricás-sajtos-pepperónis