CookTa

Sütőtökös pite (Kati)

2014. október 10. 10:00 - ko123la

Egy baráti vacsorán kaptuk a vendégektől, és annyira tetszett, hogy most a sütőtök-főszezonban gyorsan rá is startoltunk, és mi is megsütöttük. Stílszerűen szólva tök jó! Köszi a receptet.

DSC_0182_small_1.jpg

 

Hozzávalók:
- 2 bögre liszt (a forrás egy kb. 3dl-es, mi egy 3,5dl-es bögrét használtunk, ezek szerint nem érzékeny rá)
- 1 bögre cukor
- 1,5 csapott teáskanál szódabikarbóna
- 1 púpos teáskanál mézeskalács fűszerkeverék
- 0,5 bögre olaj
- 2 tojás
- 2 bögre durvára reszelt alma
- 1 bögre sütőtök (megsütve)

DSC_0178_small_1.jpg
Elkészítés:
Először a száraz hozzávalókat keverem össze, aztán az összes többit. Egy sütőpapírral kibélelt nagy tepsiben 180 fokon (alul-felül) 35-40 percet sütöm.

1 komment
Címkék: alma sütőtök

A bejegyzés trackback címe:

https://cookta.blog.hu/api/trackback/id/tr656764519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tina Recept 2014.10.15. 12:35:04

Kedves webmester,

Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.mytaste.hu ahol a felhasználók válogathatnak több mint 125 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, a keresőnk segítségével könnyen megtalálják a felhasználók a receptjeid. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.
A facebookon hetente publikálunk a bloggerek receptjeiből és egyre népszerűbb az oldalunk.

Mytaste.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak. Hónaponta közel 50 millió latogatónk van és ez a szám hónapról hónapra növekedik.

Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

Üdvözlettel,
Tünde
info@mytaste.hu
süti beállítások módosítása