CookTa

Őszibarack-krémleves II. (friss barack, vaníliafagyival és mentával)

2013. augusztus 19. 14:15 - ko123la

Na, ez volt az igazi, ez volt a legjobb ilyen leves a nyáron. A neszmélyi borhotelben ajánlották a nagy hőségben, és telitalálat volt. A vaníliafagyi volt benne az igazi titok, ettől volt olyan hihetetlen gazdag ízű a leves, de biztos a menta is hozzájárult.

Hozzávalók:
- 0,5 kg hámozott, darabolt őszibarack (puha, leves)
- 1,5 dl tejszín
- 3 nagy gombóc vaníliafagylalt
- menta

Elkészítés:
A szokásos gyümölcsös krémleves, mindent bele a turmixba, összedolgozni, és még alaposan visszahűteni. Egyszerű, de zseniálisan finom!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cookta.blog.hu/api/trackback/id/tr915466960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása