CookTa

Gyümölcstorta klasszikus tésztával

2015. november 21. 22:03 - ko123la

A klasszikus persze csak annyit jelent, hogy nekünk ez volt az eredeti változatunk. Már van fenn a blogon gyümölcstorta, de az egy sima piskóta-alapon van, mert gyorssegélyként kellett összedobnom a lányomnak, és ezt a régi receptünket nem találtam meg. Ahogy ott ígértem is, nyáron előástam, és sütöttem ebből is egy próbát, ahogy lehet látni, akkor még friss idénygyümölcsökkel. Ezzel már megvan itt az alternatíva is, ki lehet mindkét verziót próbálni, és dönteni, hogy ki melyik mellett szavaz.

dsc_1436_small.jpg

Hozzávalók:
- 5 evőkanál liszt
- 4 evőkanál cukor
- 3 evőkanál étolaj
- 2 tojás
- 1 kávéskanál sütőpor
- pici csipet só

dsc_1442_small_2.jpg

Elkészítés:
Nincs vele lényegében semmi faxni, simán veszek minden hozzávalót, összekeverem, sütőforma, 180 fokon tűpróbáig sütjük, és ennyi. Rá a (sima bolti) puding, gyümölcs ízlés szerint, de gazdagon. A zseléért meg nincs annyira oda a család, most ki is maradt.

 dsc_1443_small.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cookta.blog.hu/api/trackback/id/tr678014571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása